AJANKOHTAISIA AIHEITA

12loka

ALD sijoittui neljänneksi Vastuullinen Kesäduuni -kilpailussa

ALD sijoittui neljänneksi Vastuullinen Kesäduuni -kilpailussa

ALD Automotive on rankattu neljänneksi Vastuullinen Kesäduuni -kilpailun Pienet ja Keskisuuret Yritykset -sarjassa. Kesätyöntekijät antoivat äänensä kuulua ja arvioivat kesätyökokemustaan ALD:llä muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella.

– Olemme todella iloisia, että kesätyöntekijämme ovat viihtyneet meillä ja antaneet arviot, joiden ansiosta pärjäsimme näin hienosti Vastuullinen Kesäduuni-kilpailussa, HR Business Partner Jenni Ohrankämmen iloitsee.

ALD:llä työskenteli kesän aikana kymmenen kesätyöntekijää vaihtoautomyynnissä, myynnissä, taloudessa, luovutustiimissä, teknisessä palvelussa sekä tytäryhtiö NF Fleetissä. – Meille on tärkeää, että voimme tarjota nuorille mielekkäitä ja vastuullisia työtehtäviä kattavasti eri puolilla organisaatiota. Näin he saavat arvokasta kokemusta työuransa alkutaipaleella. Esimiehet ja tiimit pohtivatkin tarkoin etukäteen työtehtäviä ja niiden sisältöjä, ja kiinnitimme koronanrajoitusten vuoksi erityistä huomiota perehdytyksen, työn ohjaamisen ja tuen sujuvuuteen. Meille oli tärkeää, etteivät kesätyöntekijämme jää yksin. Nuorten antaman palautteen mukaan onnistuimme näillä osa-alueilla kiitettävästi.

Raikas tuulahdus koko organisaatiolle

Autoilun sähköistymisen myötä toimialalla puhaltavat muutoksen tuulet, ja ALD:ssä nähdäänkin, että kesätyökokemus voi avata toimialan positiivista murrosta siten, että ALD nähdään tulevaisuuden tekijöiden silmissä entistä monipuolisempana ja kiinnostavampana työnantajana. Kokemus on opettavainen myös ALD:n henkilöstölle. - Kesätyöntekijät tuovat aina raikkaan tuulahduksen tuoretta näkemystä ja uudenlaista ajattelua organisaatioon ja uskon, että työskentely nuorten kanssa avartaa kokeneimpienkin konkareiden ajatusmaailmaa ja auttaa kenties näkemään asioita uudessa valossa, Ohrankämmen pohtii.

Vastuullinen Kesäduuni -kyselyssä kesätyöntekijät arvioivat työnantajia työnhakuprosessin, työtehtävien mielekkyyden, perehdytyksen ja ohjaamisen, oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden, työsopimuksen ja yleisen tyytyväisyyden perusteella. Vastuullinen Kesäduuni -kilpailun tulokset perustuvat vastuullisen kesäduunikampanjan kuuden hyvän kesätyön periaatteen toteutumiseen.  
Lisätietoa kilpailusta osoitteesta www.kesaduuni.org
Ota yhteyttä
010 404 00