AJANKOHTAISIA AIHEITA

17tammi
2020

ALD Automotive – tutkitusti hyvä valinta

ALD Automotive – tutkitusti hyvä valinta

Säästä aikaa ja pidä autoilun kustannukset kurissa. ALD haluaa lisätä tyytyväisyyttäsi ja siksi tavoitteemme on, että tiedät aina tehneesi oikean päätöksen luottaessasi palveluihimme. Loppuvuonna teettämämme tutkimuksen* perusteella uskallammekin väittää yli 80 prosentin varmuudella, että näin on. Mitä muuta tutkimuksesta selvisi? Tässä nopea katsaus tärkeimpiin tuloksiin, ole hyvä!

 

Kokonaisarvosana 8,4 – taas

Saamiemme vastausten mukaan toimintamme laatu on tasaista vuodesta toiseen. Suomeksi se tarkoittaa, että saat mitä tilaat – luotettavasti.
 

Yhdessä eteenpäin

Paikoilleen ei kuitenkaan ole syytä jäädä, vaan asioita voi aina tehdä paremmin. Lähes viidennes vastaajista olikin huomannut toimintamme parantuneen. Kiitämme tunnustuksesta. Lupaamme jatkaa kehitystyötämme väsymättä.
 

Helpompaa elämää sinulle

Iloksemme totesimme, että asiakkaamme pitävät palvelujamme sujuvina ja laadukkaina. Seikka nousi esiin, kun kysyimme tutkimuksessamme esimerkiksi koko tilausprosessin, laskutuksen tai luovutusten ja palautusten toimivuudesta.
 

Vaivatonta autoilijalle

Helppous ja sujuvuus merkitsevät ajan säästöä sinulle, kun kaikki toimii ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Eikä merkityksetöntä ole sekään, että yritysten edustajat arvioivat ALD-yhteistyön olevan autoilijoille helppoa. Kouluarvosanaksi muodostui kyselyssä 8,4. Kun ratin takana on kaikki hyvin, sinunkin arjessasi on yksi huoli vähemmän.

 

Enemmän ja parempaa digiä

Peräti 42 prosenttia vastaajista katsoi sähköisten palveluidemme olevan keskitasoa paremmalla tai jopa erittäin hyvällä tasolla. Ei liene suuri strateginen paljastus, jos kerromme tämän olevan alue, jota aiomme kehittää edelleen ja jolla on mahdollista vaikuttaa esimerkiksi yritysautoilun taloudellisuuteen ja kestävyyteen.
 

Hyvä päätös antaa mielenrauhaa

Koko tekemisemme tähtää siihen, että sinun on helppoa olla tyytyväinen päätökseesi tehdä yhteistyötä kanssamme. Olemme erittäin ylpeitä huomatessamme tuon tähtäimen myös näkyvän työjäljessämme. 81 prosenttia tutkimuksemme vastaajista on sitä mieltä, että yhteistyö ALD:n kanssa on ollut heidän organisaatioltaan hyvä päätös. Pitkät asiakkuussuhteemme kielivät samaa.
 

Kiitämme kaikkia tutkimukseen osallistuneita. Teemme myös kaikkemme, jotta voimme jatkossa vakuuttaa loputkin asiakkaistamme.
 

Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja erinomaista alkanutta vuotta!

 

* Kyselytutkimus tehtiin ALD:n asiakasyrityksille puhelimitse ja sähköpostitse viime vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä. Voit halutessasi kysyä tutkimuksesta tarkemmin omalta yhteyshenkilöltäsi.

Ota yhteyttä
010 404 00