AJANKOHTAISIA AIHEITA

09huhti

ALD Automotive sitoutuu Green Deal -ilmastosopimukseen

ALD Automotive sitoutuu Green Deal -ilmastosopimukseen

ALD Automotive on lähtenyt ensimmäisten yritysten joukossa mukaan autoalan Green deal -ilmastosopimukseen.

 

 

Autoalan Keskusliitto ja Autotuojat ja -teollisuus allekirjoittivat 22.11.2018 autoalan ja valtion välisen Green deal -ilmastosopimuksen. Autoalan ja valtion yhteiset tavoitteet tukevat liikenteelle asetettujen hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, ajoneuvojen energiatehokkuuden parantumista sekä biopolttoaineiden ja muiden vaihtoehtoisten käyttövoimien yleistymistä. Valtion puolesta sopimuksen allekirjoittavat liikenne- ja viestintäministeriö ja ympäristöministeriö. Sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Lue sopimuksesta lisää täältä

ALD Automotive on lähtenyt ensimmäisten yritysten joukossa mukaan sopimukseen. 

Miksi ALD Automotive on mukana hankkeessa?

  • Vastuullisuus ja ympäristöarvot ovat meille tärkeitä ja haluamme osoittaa arvojemme mukaista sitoutumista konkreettisiin ympäristöystävällisiin tekoihin. Lisäksi asiakkaamme ovat entistä kiinnostuneempia liikkumisratkaisujensa ympäristöjäljestä. Uusien työsuhdeautojen hiilidioksidipäästöt ovat keskimäärin alhaisemmat kuin Suomen yleisen autokannan. 

 

  • Liikkumispalvelut tukevat autojen keski-iän alenemista, kun siirrytään omistamisesta käyttöön. Olemme panostaneet viime vuosina merkittävästi uusien palveluiden kehittämiseen ja tuoneet markkinoille uusia palveluvaihtoehtoja, kuten yksityisleasing, vaihtoleasing ja yhteiskäyttöauto. Asiakkaidemme vaihtoehdot liikkumiselle ovat monipuolistuneet uusien palveluiden myötä.

 

  • Työsuhdeautojen rooli kasvaa kun puhutaan vaihtoehtoisista polttoaineista.Tulemme lanseeraamaan uusia palveluja tukemaan vaihtoehtoisien polttoaineiden käyttöönottoa sekä tuottamaan riittävästi informaatiota tukemaan yrityksen ja työsuhdeautoilijan päätöksentekoa.

 

  • Autoala on muuttunut nopeammin kuin koskaan aiemmin ja haluamme tukea asiakkaitamme tässä muutoksessa. Tarjoamme yrityspäättäjille autopolitiikan konsultointia uuden konseptin kautta. Lisäksi tuemme työsuhdeautoilijoitamme uuden auton hankintapäätöksessä.  

 

Lisätietoja:
Pekka Kivinen
Toimitusjohtaja, ALD Automotive
pekka.kivinen@aldautmotive.com
Puh. 040 589 2525

Ota yhteyttä
010 404 00