AJANKOHTAISIA AIHEITA

28touko
2018

Kuluttajille lisää vaihtoehtoja leasingpalveluihin – valikoimaan myös käytettyjä autoja

Kuluttajille lisää vaihtoehtoja leasingpalveluihin – valikoimaan myös käytettyjä autoja

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja toimme markkinoille ALD Vaihtoleasing -palvelun, joka mahdollistaa myös käytettyjen autojen joustavan leasingin. 

Uudessa ALD Vaihtoleasing -palvelussa asiakas saa käytetylle autolle täysin samat autoilua helpottavat palvelut kuin uusillekin autoille: mm. määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot, katsastukset ja käytössä kuluvien osien korjaukset. Palvelun autovalikoima on laaja, ja se kattaa lähes kaikki ALD Vaihtoautot -liikkeissä myynnissä olevat autot – kätevistä kaupunkiautoista tilaviin pakettiautoihin. Vaihtoleasing-sopimuksen voi solmia ALD Vaihtoautot -myymälöissä.

Jatkuva kehittäminen on yksi arvoistamme. Nykyisiltä leasingasiakkailtamme sekä enenevässä määrin myös vaihtoautoasiakkailtamme on noussut esiin tarve joustaviin leasingratkaisuihin, joihin ei tarvitse sitoutua useaksi vuodeksi. ALD Vaihtoleasing -palvelulla vastaamme kysyntään ja tarjoamme asiakkaillemme kustannuksiltaan ennakoitavaa ja huoletonta autoilua, jossa sopimukseen ei tarvitse sitoutua välttämättä useaksi vuodeksi. Olemme pilotoineet palvelua ja saaneet sekä yrityksiltä että yksityishenkilöiltä rohkaisevaa palautetta, kertoo ALD Automotiven operatiivinen johtaja Tommi Tuominiemi.

Etenkin kesäaikaan ihmiset tarvitsevat henkilöautoa mökkeilyyn ja kotimaanmatkailuun, vaikka arjessa pärjäävätkin hyvin ilman autoa. Myös piharemontti tai kesämökin kunnostus saattaa kirvoittaa tarpeen pakettiautolle, jolle ei muuten ole käyttöä. ALD Vaihtoleasing mahdollistaa auton hankkimisen tilapäisiin tarpeisiin.

Leasingauton valintaa helpottaa ALD Vaihtoautojen verkkosivuilta löytyvä Leasing-laskuri, jolla pääsee etsimään itselleen sopivan auton ja leasingratkaisun. Vaihtoleasing-autojen edulliset hinnat perustuvat siihen että autot on valikoitu tarkasti, niiden huoltohistoria tunnetaan ja ne ovat vähän ajettuja. Sopimuksen voi sopia lyhyimmillään 6 kuukaudeksi kerrallaan.

ALD Vaihtoleasing -palvelu vastaa kansainvälisesti yleistyneeseen trendiin, jossa ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia huolettomasta ja luotettavasta liikkumisesta ilman auton omistamisen murheita. Leasingpalveluun sisältyy aina auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut, lukuun ottamatta polttoainetta ja pesuja. Asiakas ei tarvitse auton hankkimiseen käsirahaa, ja leasingsopimusten pituudet ovat joustavia.

Tutustu palveluun ja vaihtoleasingautojen valikoimaan aldvaihtoautot.fi/vaihtoleasing

Ota yhteyttä
010 404 00