Työsuhdeautoasiakkaat

Toimialan parasta palvelua omalta nimetyltä yhteyshenkilöltä. Joustavuutta, kustannustehokkuutta ja autohankintojen konsultointia alan johtavalta toimijalta.

Sanofi, yritysautopalveluiden ulkoistus yhdelle kumppanille  

 Sanofilla autoasiat halutaan keskittää yhdelle kumppanille. Yhtenä syynä keskittämiseen ovat vähäiset resurssit HR-toiminnoissa. ”Yhden kumppanin kanssa toimiessa yritysautoiluun liittyvät toimintatavat vakiintuvat. Tämä vähentää huomattavasti hallinnollista jumppaa. Haluamme että autoasiat hoituvat mahdollisimman helposti ja huolettomasti”, Sanofin HR Director Sari Ek-Petroff toteaa.

Helppous ja kokonaisvaltaisuus ovat keskeisiä asioita, jotka ovat vaikuttaneet Sanofilla yritysautojen hankintamallin valintaan. Huoltoleasingin avulla haetaan myös läpinäkyvyyttä yritysautoiluun. 

Gasum, ryhtiä kustannusseurantaan hallinnointipalvelulla  

 Yhteistyökumppaniksi yritysautojen hallinnointiin valittiin luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Yhteistyösopimuksen myötä Gasumin yritysautokanta on siirretty kokonaisuudessaan ALD Automotiven hallinnoitavaksi. ”Hallinnointipalvelulla halutaan ryhtiä huoltokustannusten seurantaan ja takuukorjauksiin”, Gasumin liiketoimintayksikön päällikkö Jussi Vainikka kertoo.

Henkilöautopuolella kaikki Gasumin autot ovat kaasuautoja. Yrityksen autokannasta löytyy myös hyötyajoneuvoja. Työsuhdeautoilijat saavat valita autonsa vapaasti kaasuautovalikoimasta. 

Outotec, Matrix –vuokratakuulla läpinäkyvyyttä ja kaikki hankinnat yhden kumppanin välityksellä  

 Kaivannaisteollisuuden laitoksia ja laitteita valmistava Outotec keskittää yritysautojen hankinnat ja hallinnoinnin ALD Automotivelle. Kumppani valikoitui kilpailutuksen kautta.

”Selkeys ja läpinäkyvyys oli tärkeää, samoin Matrix-hinnoittelu. Matrixissa ei tule yllätyksiä sopimusmuutoksissa ja läpinäkyvyys on näin taattu. Oli hyvä kun vakuutuskin saatiin ALD:ltä eli koko paketti yhdeltä toimijalta”, Outotecin hankintajohtaja Jaakko Kopra kertoo.

Outotecille oli tärkeää, että kaikki autoiluun liittyvät kulut, kuten polttoaineet, laskutetaan todellisten kulujen mukaan kuukausittaisella koontilaskulla.

 

Ota yhteyttä
01040400