ALD Sharing -yhteiskäyttöpalvelu

ALD Sharing on autojen yhteiskäyttöpalvelu, jossa me huolehdimme kaikesta auton ylläpitoon liittyvästä – sinun tarvitsee vain ajaa.

Älykäs teknologia seuraa autojen huoltotilannetta ja kattava ALD Care -huolenpitopalvelu varmistaa, ettei sinun tarvitse huolehtia auton ylläpidosta.

Älykkään teknologian avulla voit tehostaa autojen käyttöä ja tiedät aina kuinka paljon autoilla ajetaan. Raportointinäkymän kautta voit seurata autojen käyttöastetta autokohtaisesti ja optimoida käytössäsi olevan autokannan.

ALD Sharing -yhteiskäyttöauto on aina henkilöstön käytettävissä. Kätevän online-varauskalenterin kautta rekisteröityneet käyttäjät voivat tarkistaa autojen varaustilanteen ja varata auton käyttöönsä. Avaimeton autojen ovien avaaminen ja käyttö tehostaa käyttöastetta ja tekee autoilusta vaivatonta.

ALD Sharing -autot

ALD Sharing -palvelussa on valittavissa viisi erilaista autoluokkaa. Autot ovat uusia tai uudenveroisia ympäristöystävällisiä autoja, jotka ovat aina moitteettomassa kunnossa ALD Care -huolenpitopalvelun ansiosta. ALD Sharing -auton saat käyttöösi alkaen 13,90€/vrk.