ALD Automotiven myynti ja takaisinvuokraus -palvelun avulla yritys voi luopua nopeasti omistusautoista ja vapauttaa pääomaa ydinliiketoimintaan. Palvelun avulla voidaan myös ulkoistaa osamaksu- ja rahoitusleasingautojen riskit osaavalle huoltoleasingkumppanille.

Palvelun periaatteet

Yhä useammat yritykset haluavat siirtyä omasta autokannasta leasingpalveluiden pariin. Myynti ja takaisinvuokraus -palvelussa ALD Automotive ostaa yrityksen käytössä olevan autokannan ja vuokraa autot takaisin yritykselle huoltoleasingsopimuksella. Autot ovat keskeytyksettä yrityksen käytössä. Takaisinvuokrauksen yhteydessä määritellään leasingsopimuksen kesto ajoneuvokohtaisesti. Tähän vaikuttaa autokaluston kunto ja yrityksen tarve uusia kalustoa.

Myynti ja takaisinvuokraus -palvelu on helppo ja nopea tapa luopua omistusautoista ja siirtyä ALD Automotiven monipuolisten huoltoleasingpalveluiden pariin. Palvelun avulla voidaan myös ulkoistaa osamaksu- tai rahoitusleasingautojen riskit rahoitusyhtiölle.

Tarjous: Myy yritysautosi meille nyt, saat ALD Täysvakuutuksen

Nyt voit vapauttaa rahaa yrityksesi ydintoimintaan ja myydä nykyisen yritysautosi ALD Automotivelle. Takaisinvuokrauspalvelun avulla sama auto pysyy kuitenkin jatkossakin käytössäsi. Kaikille uusille asiakkaille annamme nyt ALD Täysvakuutuksen veloituksetta 1. vuodeksi.* Pyydä tarjous.

Monipuoliset hyödyt

Yritys hyötyy myynti ja takaisinvuokraus -palvelusta monin tavoin.  Autokaluston myynnin yhteydessä yrityksen käyttöön vapautuu pääomaa esimerkiksi investointeihin. Samalla autokantaan liittyvä hallinnollisen työn osuus vähenee. Ajoneuvojen omistamiseen liittyvät riskit, kuten jäännösarvon aleneminen ja yllättävät huoltokustannukset, saadaan ulkoistettua huoltoleasingkumppanille.  

 • Pääomaa vapautuu tuottavaan käyttöön yrityksen ydinliiketoimintaan
 • Tilinpäätöksen tunnuslukujen muutos – tasevaikutus ja kassavirran tehostuminen välittömästi
 • Riskien ulkoistaminen (jälleenmyyntiarvo, yllättävät rengaskulut ja huoltokustannusten nousu)
 • Henkilöstöresurssien vapauttaminen 
 • Autoilijoille vaivaton ja helppo
 • Kiinteät yritysautoilun kulut kuukausittain koontilaskuna
 • ALD Tekninen palvelu käsittelee huolto- ja korjauslaskut 
 • Monipuoliset huoltoleasingpalvelut 
 • ALD Automotivella oma yhteyshenkilö

Mitkä autot soveltuvat palvelun piiriin?

Palvelua voi hyödyntää seuraavissa tapauksissa:

 • Taseessa olevat omistusautot, jotka ovat olleet arvonlisäverovähennyskelpoisessa käytössä
 • Osamaksuautot, jotka ovat olleet arvonlisäverovähennyskelpoisessa käytössä 
 • Rahoitusleasingautot

Autokaluston ostohinta neuvotellaan ajoneuvokohtaisesti. Palveluun soveltumattomat autot voidaan lisätä hallinnoinnin piiriin tai realisoida yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

*) Tarjous voimassa 1.9.-31.12.2017 uusille Myynti ja takaisinvuokraus -palvelun kautta ALD Automotivelle siirtyville asiakkaille. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja ajoneuvon soveltumista palvelun piiriin.

Ota yhteyttä
01040400