AJANKOHTAISIA AIHEITA

06heinä
2017

ALD Startup Challenge -kilpailun voittaja selvisi

ALD Startup Challenge -kilpailun voittaja selvisi

ALD Automotive käynnisti keväällä kansainvälisen ALD Startup Challenge -kilpailun, jonka tavoitteena oli löytää innovatiivisten startupien voimin uudenlaisia ratkaisuja pysäköintiin. 

Kilpailuun tuli yli 60 osallistumista 20 eri maasta ja kilpailussa oli mukana myös suomalaisväriä aina finaaliin asti. Viiden finalistin joukkoon yltänyt suomalaine Witrafi oli Pariisissa pitchaamassa oman kokonaisvaltaisen pysäköintiratkaisunsa. Witrafin ratkaisun keskiössä oli tehostaa arkea ja tuoda autoilijalle keinoja löytää, varata ja maksaa pysäköintipaikkansa.

Todella kovatasoisessa finaalissa voiton vei itävaltalainen Parkbob, jonka pysäköintiratkaisun kautta pyritään säästämään autoilijoiden aikaa ja rahaa. Parkobob solmi yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa pilotoidaan pysäköintiratkaisua yhdessä ALD:n kanssa. Loppuvuoden kestävän pilotoinnin tavoitteena on mahdollistaa ratkaisun laajentaminen myös muihin 41 maahan, joissa ALD Automotive toimii. 

Uudenlaisia liikkumisratkaisuja kehitetään ALD:llä jatkuvasti yhdessä erilaisten yhteistyökumppaneiden ja innovatiivisten startup-yritysten kanssa. Huomisen liikkumisratkaisuja kehitetään tänään, vaikka niiden tuomasta arjen helpotuksesta päästäänkin nauttimaan vasta huomenna. 

Ota yhteyttä
010 404 00